Aj som i hela Kungsholmen!

Har du fått en sticka i foten för femtielfte gången när du gått barfota i våningen på Kungsholmen? Då är det dags att ta tag i detta och anlita någon som kan slipa och behandla ditt trägolv.

Det är konstigt att fotsulorna som är skapade för att ta oss fram över stock och sten samtidigt är så känsliga. Och får du in en sticka så är det lätt hänt att den är så pass liten att du har ett helt företag med att kunna få ut den igen. Speciellt om du själv ska göra ett försök och inte är mer vig än de flesta. Tänk om det ändå hade gått att ta av fotsulorna och få en närmare blick på dem i stället.

Men det finns förstås något annat du kan göra om du återkommande får stickor i fötterna av dina slitna och gamla golv. Anlita en firma för professionell golvslipning på Kungsholmen så kan du framöver slippa alla typer av stickor.

Ny och snygg yta

Om du har lyckan att ha ett golv som är slipningsbart så har du även glädjen av att kunna förändra ditt golv på ett mycket enkelt och billigt sätt. När golvet är lagat och slipat så kan du nämligen välja precis vilken behandling du önskar av ditt golv. Kanske vill du enbart olja det eller måla med något heltäckande. Eller så kan du välja en lack som har en ton i sig, av valfri sort. Det är ditt golv och beslut.

12 Apr 2021