Anlita en rörmokare i Göteborg för att fixa avloppet

Få saker är så störande som läckor i hemmet, eller stopp i avloppet. Ett bra tips är att anlita en professionell rörmokare i Göteborg om olyckan är framme.

Du har en diskmaskin som sprutar vatten på köksgolvet. Om olyckan är framme och du råkar ut för en läcka i hemmet ska du så fort som möjligt försöka stoppa själva läckan. Finns det en huvudkran så kan du börja med att stänga av den för att på så sätt hindra nytt vatten att rinna till. Lägg trasor eller andra textilier kring läckan för att suga upp det våta och hindra fukt från att tränga in i golv eller väggar. Droppar det så kan du ställa en balja eller hink så att det inte blir blött. Just vad det gäller VVS så är det svår för en lekman att laga felen själv, så det bästa är att ringa ett rörmokarproffs som kommer och lagar läckan..

Rörmokare gör jobbet vid renovering och ombyggnad

Det finns en hel del jobb i samband med renovering av kök, badrum och tvättstuga som du inte kan göra själv. För att försäkringen ska gälla vid en installation av diskmaskin så måste den göras av en behörig rörmokare. Samma gäller för rörinstallationer i badrummet. Låt en behörig rörmokare byta blandare i handfatet så vet du att det blir rätt gjort och du slipper strul med vattenskador längre fram. En bra tumregel är att låta samtliga VVS-installationer i hemmet utföras av en behörig rörmokare. Läs mer om VVS-installationer på denna webbsida: rörmokaregöteborg.biz  

28 Nov 2021