Annorlunda badrumsrenovering på Lidingö

När det är dags att göra badrumsrenovering på Lidingö är det bara fantasin som sätter gränser. Planera noga för att det ska bli så fantastiskt som du önskar.

Nu skulle det äntligen hända. Det var Berit och Bengt överens om. De skulle göra en badrumsrenovering, där en vägg skulle rivas så att ett sovrum blev en del av badrummet. Det skulle bli gigantiskt. Där skulle finnas en dusch med olika massagestrålar, handdukshållare med värme. En bastu om det var möjligt och snygga möbler och detaljer..

En jacuzzi skulle också finnas där. I möbelväg skulle det vara olika skåp, två vilstolar de kunde ligga och vila i med en god bok, och riktigt snyggt kakel förstås. Då väggen skulle rivas var de tvungna att höra med hantverkarna så det inte var en bärande vägg. Kanske behövde man även bygglov.

Badrumsrenovering med lyx-varning

De kontaktade ett företag som gjorde badrumsrenovering på Lidingö. Hantverkarna kom på besök för att få veta mer om parets önskemål. De bad även att få se ritningarna när de kom. Efter att ha sett dem visade det sig att väggen inte var bärande, så ingen bygglov behövdes. Men de behövde anmäla ändringen och få ett startbesked.

Under tiden de väntade på det, planerade de badrummet tillsammans med byggfirman. Hantverkarna sa att de såg fram emot att skapa detta fina rum. När det kom till färger och material hade paret bestämt att de ville ha detaljer i mörkt trä. När startbeskedet från kommunen kom körde dom igång. Nu skulle de snart få njuta av sitt nya badrum och ha långa mysstunder där. Kom i kontakt med erfarna och kunniga badrumsrenoverare här: badrumsrenoveringlidingö.nu

28 Jul 2022