Är du trött på tapeten, måla om som alternativ

Har du hittat drömlägenheten i Stockholm men förra ägarna tyckte att tapeterna från 60-talet fortfarande är snygga? Tapetsera kan vara dyrt och då är att måla om väggarna ett alternativ.

Du har hittat drömlägenheten i Stockholm med det perfekta läget. Tyvärr blev det budgivning och pengarna du tänkte lägga på renoveringen fick gå till köpet. Förra ägarna tyckte att tapeterna från 1960-talet i brunt och orange är en klassiker som aldrig dör ut. Tapetsera om kan vara dyrt och då är det ett billigare alternativ att måla väggarna. Dessutom går det att få mönster och olika typer av struktur. Att måla över färgglada tapeter är lite av en utmaning. Dessutom kan det krävas mycket förarbete innan det går att måla. Fördelen är att det är lätt att anlita målare i Stockholm.

Effektiva målare gör jobbet snabbt

Att anlita en målare som gör jobbet behöver inte bli dyrt. Dessutom kan du få hjälp med kostnaden om du kan använda dig av ROT eller RUT-avdraget. En professionell målare kan också hjälpa dig att hitta exakt rätt nyans. Du kan också få struktur på väggen genom olika sandblandningar i färgen. Fördelen är att du kan ta med dig en inredningstidning och visa hur du vill ha det. Målare har utbildning och kan förarbetet. Du slipper själv spackla och slipa i all oändlighet. Så det är lätt att få lägenheten i Stockholm precis som du vill ha den. Då har den både rätt läge och även rätt färger inomhus.

28 Apr 2021