Det finns fantastiska plattsättare i Stockholm

Behöver du hjälp med att kakla eller sätta plattor kan du med fördel vända dig till en firma i Stockholmstrakten. Att hitta en plattsättare i Stockholm borde inte vara så svårt för någon.

En plattsättare i Stockholm kan hjälpa dig om du behöver kakla om ditt badrum så det inte blir någonting uppåt väggarna, utan ett snyggt och professionellt utfört jobb. Du kan lika gärna använda dig av samme hantverkare om du vill ha lagt ett klinkergolv till exempel. När det gäller att lägga plattor på golv och väggar är det nog snarare din egen fantasi som sätter stopp än en skicklig hantverkares förmåga att utföra dina önskningar.

Om du funderar på att jobba som plattsättare i Stockholm kommer du framför allt att arbeta med renoveringar. Tätt följt av det kommer nybyggen när det ska uppföras lokaler eller bostäder. Det handlar främst om att jobba för privatpersoner, men ibland blir det uppdrag hos en större entreprenör.

Plattsättare är ett klurigt arbete

I alla våtutrymmen är det vanligt att man lägger in kakel eller andra plattor på golv och väggar. Det kan även handla om att lägga mosaik, vilket ibland betyder att du får i uppdrag att få in lite mer detaljer som ska sammanstråla till en vacker helhet. Det förekommer att mosaiken sitter på ett rutnät och den blir då mycket enklare att lägga in. I de fallen är det mer fråga om att plattorna ska vara små för att kunden gillar det. Att lägga enskild mosaik kan vara ett riktigt klurigt hantverk.

14 Oct 2021