Detaljer som lyfter badrumsrenoveringen

I Stockholm finns det stort utbud av inredningsaffärer och butiker. Du hittar vackra lösningar till badrumsrenoveringen. Från specialblandare till inredningsdetaljer med unik stil.

Stockholm erbjuder många lösningar när det gäller badrumsrenoveringar. Små som stora butiker där du kan hitta designade badrumslösningar till en vacker inredning. En badrumsrenovering behöver inte betyda att sätta nytt kakel eller riva ut hela badrummet. Vill du skapa dig en vacker oas kan du måla ditt badrumstak i en vacker färg. Tänk bara på att det ska vara en speciell färg som håller i våtrum. Är du osäker på hur du målar om i våtrum kan du alltid hitta företag som är specialister på färger och kan badrumsrenovering.

Vackra färger som ramar in

Måla badrumstaket som detalj är ett lätt sätt att fräscha upp badrummet. Har du mörka färger kan du välja spännande färger med exempelvis silverlyster. Det speglar vackert badrumslamporna. Byta blandare och installera en takdusch ger genast en designad känsla. Inredningsdetaljer kan också förvandla ett tråkigt badrum. Låt dig inspireras genom att besöka olika showroom i Stockholm. Nästan alla företag som renoverar badrum har inspirationsgallerier som du kan ta del av. På så sätt kan du få en bild över hur du kan utforma ett välkomnande badrum. Ibland kan du också rita upp ditt badrum och virtuellt inreda det så att du kan leka med färger och former. En perfekt distraktion när vardagen är lite tråkig. Så passa på att njuta av att bo i en stad som Stockholm där möjligheterna är många.

9 Apr 2021