Elektriker Täby – för snabb och säker el

En kunnig elektriker i Täby är bäst på att utföra säkra elinstallationer i hem och på kontor. Små eller stora elarbeten – anlita ett certifierat proffs för trygga och säkra kopplingar.

När du behöver dra om elen är det klokt att anlita en auktoriserad elektriker. Dåliga och felaktiga installationer i bostaden kan vara direkt livsfarliga. I många fall är det dessutom nödvändigt att en elektriker har utfört arbetet, för att försäkringen ska gälla. Det gäller till exempel nyinstallation och omdragningar av fasta elinstallationer. Det är egentligen bara det allra enklaste elarbeten som du själv har rätt att utföra, såsom byte av en befintlig kontakt eller strömbrytare. För att undvika onödiga olyckor och bränder ska du låta ett proffs inom elsäkerhet vara den som drar om elen. Det gäller både i hemmet och på kontoret.

Utnyttja ROT-avdraget för elinstallationen i Täby

Det behöver inte kosta en förmögenhet att dra om elen eller att byta gammalt mot nytt. Alla privatpersoner har rätt att dra av halva arbetskostnaden genom ROT-avdraget. På så sätt minskar kostnaden rejält. Det som kostar mest vid elinstallationer är nämligen arbetet. Det är därför möjligt att få ner priset rejält när du utnyttjar skattereduktionen. Vet du om att det dessutom är standard med jordfelsbrytare vid nya elinstallationer? Det är extra viktigt i våtutrymmen. Så har du inte redan en jordfelsbrytare i köket, badrummet eller i tvättstugan så är det läge att kontakta en elektriker i Täby. Att strömmen bryts vid behov kan vara det som räddar liv.

29 Oct 2021