En målare fixade projekt i Uppsala

I engelska serier renoverar och säljer privatpersoner hus för en bra penning, ett nytt kul sätt att tjäna pengar. Erik kontaktade en målare i Uppsala när han hittat ett lovande projekt.

Trots att Erik skulle göra renoveringen på sin fritid var han inte helt oäven. Han var utbildad elektriker och visste en del om renovering. Men han var vis nog att veta att vissa delar behöver riktiga proffs för att slutprodukten ska bli perfekt och sälja till ett bra pris. Därför hade han tagit kontakt med Niklas, en kompis som jobbade på en målerifirma. Han ville inte ha en partner, bara en målare, därför hade han gjort på detta viset. Då kunde Niklas arbeta under dagtid när han själv var på jobb.

Bästa målaren i Uppsala

När Erik hade gjort jobbet som krävdes var det Niklas tur att skrida till verket. Erik som behövde åka iväg på en jobbresa kände sig trygg med att lämna över rodret. Han såg fram emot att komma tillbaka om några dagar och se vad som hänt.

Niklas bil stod på parkeringen när han fyra dagar senare kom tillbaka. Med detsamma visste han att han gjort rätt som hyrt in ett proffs att måla lägenheten. Det återstod endast några få detaljer kvar att måla. Väggarna var släta och lägenheten såg nybyggd ut. Där fanns inget som skvallrade om de tobaksgula väggarna som haft vita fyrkanter av tavlor lite här och där. Niklas hade gjort ett fantastisk jobb och det på rekordtid, något han själv aldrig skulle ha klarat av.

16 Jan 2022