En målare för både utom- och inomhusjobb i Kungsbacka

Att måla om inomhus kan kännas enkelt medan utomhusjobbet kan kännas övermäktigt. Anlita en målare för alla målerijobb i Kungsbacka så blir jobbet gjort.

Robert sparkade av sig de leriga stövlarna innanför dörren. Idag hade det varit riktig lerigt och geggigt när han körde fyrhjulingen i skogarna runt ägorna. Han skulle kolla in skogsbeståndet och funderade på om de skulle ta ner lite skog framöver. Det skulle vara bra med några kronor in på kontot.

Frugan pratade om att de skulle tapetsera och måla om inomhus. Själv hade han insett att byggnaderna på gården behövde få ny färg på sig också. Inomhus skulle han väl klara av, men utomhus, nej, det var inte hans grej. Höjdrädslan hade han aldrig fått bort.

Erfaren och kompetent målare i Kungsbacka

Robert stoppade fötterna i träskorna och knatade iväg till grannen några hundra meter bort. När han kom in på gårdsplanen stod det en firmabil hos grannen. Det visade sig vara en målare i Kungsbacka som skulle måla om ladugården och maskinhallen. Robert insåg att det var ju den målaren han skulle anlita.

Efter en kopp kaffe med grannen så gick Robert och pratade med målaren. Denne lovade att komma över och kika på ett eventuellt målarjobb när de var färdiga för dagen. Robert gick visslandes tillbaka hem. Frugan skulle bli glad för att de skulle göra om. Själv var han nöjd över att han skulle få åka ut i skogen igen och fälla lite träd.

2 May 2023