Ett extra rum för avkoppling

Tycker du att sommaren är för kort? Har du för lite utrymme för dina intressen? Genom att glasa in din balkong så kan du få mer yta och samtidigt en plats att vara på under mer än sommaren.

Det är något speciellt med att vara utomhus. Att känna vinden i håret och höra fågelsången. Men hur många dagar om året är det passande väder för att vara på din balkong eller uteplats? Räknar du bort dagar som är för kalla, och dagar som det regnar eller blåser, blir det inte så många dagar kvar. Då kan det vara klokt att ta seden dit du kommer, och skapa en uteplats efter dina förutsättningar. Som att välja en inglasning av balkongen istället för en balkong utan något väderskydd. Det blir en yta som du kan använda till precis vad du vill.

Från Västerås till Kiruna

Klimatet skiljer sig åt i Sveriges olika delar. Samtidigt som det är sommarvärme i en del av landet, kan det vara snö och skidåkning i en annan. Men ingen ort har så pass fint klimat att du kan använda din balkong under hela året. Är du intresserad av att veta hur det går till att glasa in en balkong, och vad det kan kosta, så kan du göra en enkel sökning på orten där du bor. Skriv in sökord som till exempel: utföra en balkonginglasning i Västerås. Då kan du hitta all information som du behöver för att skapa nya möjligheter för din balkong.

31 May 2021