Fin bänkskiva i Göteborg

När det nya köket i Göteborg planeras vill de flesta ha sin dröm. Inte rucka på kvalité och stil. En av de inredningsdetaljer som är viktig i både i kvalitets- och utseendesyfte är en bänkskiva.

Karin och Agnes hade länge sett fram emot dagen när det gemensamma huset skulle få ett nytt kök. De var överens om hur det skulle se ut på alla plan. Det berodde till stor del på att Karin inte var så noga utan lät Agnes få sin vilja fram. Agnes däremot visste exakt vad hon ville ha. En av de sakerna var en bänkskiva hon sett i Göteborg för flera år sedan. Den var i svensk kalksten med vackra jordnära färger som tycktes levande förklarade hon. Karin förstod inte men nickade som om hon gjorde det.

Göteborg levererar bänkskiva

Bekymret var att Agnes hade glömt var i Göteborg hon sett bänkskivan. Hon googlade på kvällarna och på dagarna släpade hon med Karin till alla möjliga butiker för att hitta den. Tiden gick och Karin började att tappa tålamodet, men beslöt sig för att ge sambon en helg till. De gick i ännu en butik när Karin hörde Agnes skrik långt inne i affären. Hon rusade dit för att se. Väl framme såg hon sambons tårfyllda ögon. Där framför dem låg den. Bänkskivan de letat efter så länge. Äntligen kunde de få sitt kök. Senare måste Karin medge att den svenska kalkstenen var något alldeles speciellt. Båda var rörande överens om att bänkskivan hade varit värt alla timmars letande. Läs mer om bänkskiva på denna sida: bänkskivagöteborg.se

14 Oct 2021