Industrigolv – rätt golv på rätt plats

Ett industrigolv måste stå pall för en hel del. Kvaliteten måste vara riktigt hög för att det ska vara både hållbart och tåligt. Förutom det får det gärna vara kostnadseffektivt också!

I industrier är det vanligtvis lite mer krävande miljö än i andra ställen. Det ställer höga krav på den utrustning och de material som finns där. Truckar, lagerhyllor, maskiner. Tak, väggar och golv. Just golvet är nog den yta som får utstå allra mest. Golvet ska ju klara allt. Det ska klara höga vikter, gaffeltruckar som kör kors och tvärs samt hårda stötar. Då räcker inte ett helt vanligt golv som normalt finns i byggnader såsom bostadshus. I denna typ av miljö behövs ett specialgolv, ett så kallat industrigolv.

Industrigolv ska klara tuffa tag

Om golvet är rätt anpassat för miljön och håller hög kvalitet kommer det att hålla längre. Ett golv som är hållbart redan från början blir inte bara hållbart rent tålighetsmässigt, utan även ur ett ekonomiskt perspektiv. Ett riktigt bra industrigolv kommer nämligen att hålla företagets kostnader nere. Detta då underhållet och eventuella reparationer minimeras.

Funderar du och ditt företag på att installera ett industrigolv av rang? Ta då kontakt med en golvläggare som kan sina grejer. Kolla upp att de är certifierade och har den erfarenhet som krävs. Då kommer de kunna hjälpa till på ett bra sätt. Och du blir nöjd hela vägen från konsultation till installation av golvet. Varför inte inviga golvet med en hejdundrande fest, med riktigt tuffa tag? Det klarar ju ett industrigolv!

13 Mar 2022