Kamin i Stockholm för ett hem med en extra värmekälla

Att ha en kamin i Stockholm är ett bra val. Skulle det bli strömavbrott eller om man bara vill spara på elen är det lätt att få det varmt och skönt ändå.

Ylva tog på sig en kofta. Lasse skulle skratta åt henne om han kom hem nu. En kofta över tjocktröjan och raggsockar i tofflorna. Det var kallt i huset och hon kunde inte hjälpa att hon alltid var frusen. Hon tog koppen med ångande varmt te och satte sig i soffan.

Hon tog fram senaste inredningstidningen som kommit och började bläddra lite. Det var ett reportage om en lägenhet i Stockholms innerstad med sekelskiftescharm. Ibland önskade Ylva att de bodde i en sådan lägenhet, men å andra sidan älskade hon platsen de bodde på nu. Nära till både Stockholm, skogen och havet, det var perfekt.

Köp en värmegivande kamin i Stockholm

Hennes blick fastnade på en faktaruta om att ha kamin i Stockholm. Varför hade hon inte reflekterat över det innan? Självklart skulle de kunna installera en kamin i huset, det var ju den smartaste idén hon fått. Ved kunde de hämta hos hennes bror, det hade han nämnt någon gång i förbigående om de skaffade en öppen spis.

De skulle nog behöva ett bygglov men det var knappast något större problem att få det. Kaminen skulle bli placerad så värmen även kunde utnyttjas på övervåningen. Ylva småhoppade av lycka, det skulle bli toppen. Lasse skulle knappast vara svårövertalad, det var hon säker på.

15 Mar 2023