Maskinuthyrning i Stockholm

Det behövs bara ett mejl så finns välutrustad maskinuthyrning med maskiner, utrustning och redskap tillgängliga i Stockholm för stora och små arbeten under veckor eller dagar.

Att binda upp kapital i arbetsmaskiner och redskap som inte används regelbundet är en alldeles onödig börda. Många jobb görs kanske under en eller två dagar, sedan går man över till nästa fas i projektet. Då är det väldigt skönt att bara köra in de maskiner man behöver och sedan bli av med dem.

De maskiner som finns att hyra fokuserar inte på ett begränsat område utan täcker in allt - markarbeten, byggen, trädgårdsarbeten, anläggningsarbete och vägunderhåll. Hyr man maskiner och redskap är de dessutom i toppform och av senaste modell. Man slipper vårda dem när arbetet är avklarat. Man lämnar tillbaka dem.

Det är inte bara maskiner på ett bygge

Det är mycket kringutrustning när man bygger. Mätinstrument, kablar, avfuktningsutrustning och värmepannor som man inte ens visste skulle saknas. Kanske det inte ens finns el på plats när man börjar utan man behöver en elgenerator för att dra igång allt. Då underlättar det om man använder ett företag för maskinuthyrning i Stockholm som har ett så pass brett utbud att man slipper vända sig till många olika kontakter.

Enklast är att skicka ett mejl för en offert. Sedan kan man vid större projekt tillsammans med företaget göra en hållbar tidsplan där de maskiner och den utrustning som behövs läggs in. Företaget har heltäckande försäkringsavtal som innefattar driftstopp, inbrott och vattenskador som kan uppstå vid arbetet.

21 Oct 2021