Med en byggnadsställning blir jobbet busenkelt

Kanske har du dragit dig för detta i flera års tid? Ja, att måla om huset alltså. Du vet ju att det måste göras, men det känns så himla svårt … Hyr en byggnadsställning så blir det enklare!

Att måla om huset kräver tid, en del pengar men framförallt: säkerhet! Du måste vara säker nu du ska måla. Att stå och balansera på en stege för de högre höjderna är sällan en bra idé. Många olyckor har skett genom detta våghalsiga uppdrag. Därför bör du istället hyra en byggnadsställning när det är dags för huset att målas om. Det kommer öka din säkerhet betydligt och gör dessutom jobbet enklare. Till och med busenkelt.

Enkelt, snyggt och säkert med byggnadsställning

När du hyr en byggnadsställning kan det ske på lite olika sätt. En del firmor låter dig hämta och montera den själv. Andra kör både ut den och monterar den åt dig. Det sistnämnda är såklart väldigt smidigt. Men om du inte får tag i en firma som gör det, så är det faktiskt inte särskilt svårt att montera den själv.

När den väl är monterad är det bara att sätta igång med måleriet. På ställningen står du stadigt. När du slipper vingla på en stege blir målningen både lättare och snyggare. Glöm inte att då och då ta en paus och njuta av utsikten. Varför inte med en kopp kaffe i handen? När jobbet är färdigt kommer du längta efter att få hyra en byggnadsställning igen.

16 Dec 2021