Perfekt sommarhäng med glaspartier i uterummet

En majoritet av alla boende i Norden skattar sommarens ljus och värme högt. Glaspartier till uterum gör att vi kan utnyttja det maximalt utan att få regn på möbler, mat och oss själva.

Det finns en vacker idealbild av hur en svensk sommar ska se ut och så finns verkligheten. Naturligtvis anpassar vi oss på bästa sätt vad gäller typen av utemöbler och textilier och vår egen klädsel. För att göra utevistelsen mer behaglig kan det behövas lite mer än detta att korrigera.

En fin veranda eller altan är en verklig tillgång sommartid och för den delen även under andra årstider. Med rätt tillbehör kan vi välja att uppskatta frisk luft och natur större delen av året. Verandans tak gör det enklare men det går förstås också att förvandla altanen till just en veranda genom att bygga till tak och fönster.

Glaspartier till uterum efter egna önskemål

Beroende på bostadshusets utformning och de egna önskemålen kan man välja olika lösningar. En ombyggnad kan innefatta enbart glaspartier till uterum eller att vissa partier byggs i trä. Fönstren eller glaspartierna går att få i olika storlekar och utföranden. Alla vill inte ha full insyn överallt medan andra endast har skogen som granne.

En flexibel och kunnig leverantör är en förutsättning för en lyckad inglasning. Bra UV-värden och kvalitet i allt material och profilerna gör att hela uterummet blir behagligt tempererat. Utseendet? Naturligtvis är även detta viktigt och när renoveringen är klar kommer ni att kunna nyttja ert uterum betydligt bättre.

25 Feb 2022