Söker du en målare i Stockholm?

Målare i Stockholm har bred erfarenhet av alla typer av projekt inom måleri, dekoration och tapetsering. De värnar om arkitektur och detaljer från förr i tiden.

Har det blivit dags att måla om huset? In- eller utvändigt? Eller föredrar du att pryda dina väggar med tapet? En målare i Stockholm har hantverkskunniga målare med lång erfarenhet. De arbetar på ett skickligt sätt med både färgsättning och rådgivning. Inga projekt är för stora eller för små.

Målare i Stockholm utför även totalentreprenader av hus och lägenheter. Kunden har möjlighet att själv välja hur delaktig den vill vara. Vid totalentreprenad anlitas erfarna hantverkare, inredare och arkitekter. Det gör att allt sköts under samma ledning för att fungera smidigare för kunden. En skräddarsydd renovering.

En målare som kan finsnickeri

Är kunden i stället nyfiken på ett nytt platsbyggt kök, bokhyllor, garderober eller sittbänkar, så kan en målare i Stockholm genomföra detta. Även andra typer av inredning, så som vinrum eller vinkylar kan de hjälpa kunden med. Tillsammans kommer målare och kund fram till en lösning.

När det kommer till vilket material som används finns det ett som denna målare använder sig lite mer av – fincement. Fincement finns med över 35 olika pigment. En positiv egenskap som detta material har är att det går att lägga direkt på många andra typer av material såsom kakel och klinker. I färdigt skick bygger fincement upp sig till cirka 4 millimeter. Fincement är också anpassat att användas i våtutrymmen som fått godkänt med alla tätskikt.

15 Nov 2022