Svaret är: entreprenad inom golv

Golv, golvläggare, golventreprenad. Ska du lägga ett nytt golv i ditt hem? Eller, ska du anlita någon till att lägga ett golv i ditt hem? Då finns det mer än bara valet av golv, som du ska tänka på.

Har du någonsin önskat att du var så pass kunnig att du lätt och starkt kunde stå i tv och svara på alla frågor som ställs till dig? Avundsjuk i färgen grön, mot de som så lätt och glatt bara säger rätt svar på alla frågor. Och kanske har du svaret på frågan: vem är det som arbetar med att utföra en totaltjänst när det gäller golv? Jo, golventreprenad, hade du fått chansen att stå där stolt och glad och säga utan att blinka. Tänk om det till och med hade varit frågan som gjorde att du vann det högsta priset i en frågetävling? Då kan det ju vara klokt om du vet vad det är.

Anlita någon som kan golvläggning

För att lägga ett golv behövs det först och främst ett golv att lägga, och dessutom en golvläggare som lägger golvet. Golvläggaren kan vara helt fristående, eller så kan det vara en person som ingår i en hel golventreprenad. Det vill säga ett uppdrag där ett företag får uppdraget att utföra allt som har med golvet att göra, och dessutom till förutbestämda ramar, som till exempel priser och deadlines. I golventreprenaden kan det vanligtvis ingå, att entreprenören köper in allt som hör till golvet samt utrustningen.

12 Aug 2021