Takläggare i Norrtälje lagar tak

Lägga tak är en hjärtesak för takläggare i Norrtälje. De gör takbesiktningar och ger rekommendationer om du bör byta tak eller eventuellt bara laga det.

Andreas kände hur han svettades trots att luften var hög och klar. Han hade beställt takbesiktning och takläggaren skulle komma förbi om några timmar. Han såg värsta scenariot framför sig. Att pannor var trasiga, eller att det läckt in vatten så att det nu var en stor fuktskada i taknockarna.

Så kom dagen och medan den stackars takläggaren besiktade taket följde Andreas honom från marken. Han ropade då och då och frågade hur det ser ut, men han fick inget svar. Han undrade vad det betyder. Var det positivt eller negativt? Han höll på att krypa ur skinnet innan besiktningen äntligen var klar.

Takläggare gav besked

Andreas fru Anna fick honom att hejda sig tills hon hällt upp kaffe. Deras takläggare från Norrtälje såg allvarligt på Andreas som satt längst ut på sin stol. Så berättade takläggaren att det han borde göra nu var en taktvätt. Andreas stirrade men leendet kom när han förstod. Det var inget fel på hans tak.

Givetvis skulle han be dem göra en taktvätt och få bort mossa och skräp. Det skulle nämligen förlänga livstiden för taket, sade takläggaren. Andreas blev instruerad att ringa till företaget på samma nummer som förut för att boka tvätten. De gjorde han så snart takläggaren åkt. Så bra som han mådde nu hade han nog aldrig mått förut. Tänk vad en besiktning kan göra. Kontakta en takläggare här: takläggarenorrtälje.se

18 Sep 2022