Vill du lägga fiskbensparkett på dina golv?

Om du vill lägga in ett riktigt snyggt golv hemma så finns det inte mycket som slår en fiskbensparkett. Det har varit ett populärt och slitstarkt golv att lägga i hus i över hundra år.

Det finns många olika golv att lägga in i ett hus och du kanske redan har en favorit. Om det mot förmodan inte är en fiskbensparkett så ta dig ändå en funderare en gång till. Att lägga in en fiskbensparkett vittnar om status och elegans på ett sätt som inget annat golv någonsin kommit att ha. Det är gjort av ett gediget material som innebär att du kan slipa det flera gånger. Så länge det finns två till tre millimeter kvar går det att slipa. Det betyder att du kan ha ett vackert golv under hela din livstid även om du slipar om det flera gånger medan du bor i ditt hus eller din lägenhet.

Att lägga en fiskbensparkett är ett jobb för proffs

För att du ska kunna få bästa möjliga resultat ska du låta en professionell golvläggare som jobbar på en bra firma lägga in din fiskbensparkett. Det här handlar om precision på högsta nivå. Det är inte tal om att en av trästavarna kan ligga snett en endaste millimeter, och alla delar behöver vara helt identiska när det gäller storleken. Annars kan mönstret bli snett över hela golvet. När stavarna ska bilda ett mönster är det helt klart lite tuffare att lägga golv än om det är brädor som bara ska ligga rakt jämte varandra. Läs mer om fiskbensparkett på denna webbsida: läggafiskbensparkett.se

4 Jan 2022